Utemöbler

Utemöbler på Bo Ohlsson

Hos oss hittar du ett stort utbud av utemöbler från flera kända leverantörer. På vår ca 1000 kvm stora försäljningsyta hittar du en mängd olika utemöbler. Vi har matgrupper i konstrotting, teak, aluminium eller furu. Är det utemöbler till en relaxhörna har vi olika storlekar och modeller för detta. Självklart hittar du även en mängd olika cafémöbler, solskydd, dynor mm.

Matgrupper

Matgrupper finns i många olika konstellationer. Du kan enkelt anpassa grupperna efter hur många personer du vill kunna sitta runt bordet, vill du ha underhållsfritt eller föredrar du ett ordentligt teak bord? Vill du ha stolar med eller utan dynor till? Kombinationerna är många och självklart hjälper personalen er för att hitta de utemöbler som passar er bäst.

Loungemöbler

Vill du ha utemöbler som du bara kan sitta och slappa i en härlig sommarkväll så finns det ett stort utbud att välja på.

Café möbler

Har du en liten balkong eller terrass och kanske inte vill ha ett stort matbord eller Lounge set så finns det många olika Café möbler att välja på. Här hittar du allt från ett litet runt med en stol till lite större för flera personer.

Solskydd

Parasoll, pergola eller partytält. Här hittar olika alternativ för att få lite skugga i solen.

Vi har mängder av utemöbler från kända leverantörer