Leksaker

Här på Bo Ohlsson har vi gigantiskt många leksaker där många åldrar får sin leklysten. Allt ifrån babyskallran, lära gå bilen, dockor, bilar, spel & pussel till väldigt stora Legoaskar. När våren kryper på har vi badpooler, studsmattor och annan rolig strand/trädgårdslek att erbjuda.

Action

Vilket barn tycker inte om att skjuta prick med Nerf eller klä ut sig till riddare, cowboy eller en superhjälte. Vi har ett brett utbud med pistoler både med och utan knallskott, svärd och maskeraddräkter.

Baby

Vi har leksakerna för de allra minsta. Här finns alla typer av baby leksaker, allt från babygym till blivande favorit nallen.

Bilar

Bilar, bilar och bilar, vi har ett riktigt stort utbud av detta. Här hittar du bilar, traktorer, bilbanor, radiostyrda bilar och mycket mer i olika storlekar.

Dockor

När barnen vill leka mamma, pappa och barn, vad passar då bättre än en docka. Vi erbjuder ett stort sortiment på dockor och tillbehör.

Lego

Vem har inte lekt med Lego som liten? Med Lego kan man bygga enligt befintliga ritningar eller bara låta sin fantasi flöda. Vi har Lego för de allra minsta i form av Duplo upp till de äldre barnen i form av Friends, City mm.

Läs mer om vår Lego avdelning här

Spel&Pussel

Hur många minns inte tillbaka till de mysiga stunderna när familjen samlades kring ett sällskapsspel. Få saker plockar fram vinnarskallarna så som olika sällskapsspel. Vi har en mängd olika spel, det spelar ingen roll om det ska vara som ett tidsfördriv för dem små eller om man ska avgöra vem som är bäst på monopol så har vi det.

Utelek

Pulka och snowracer på vintern, pool och kubb på sommaren. Vi har allt för att barnen ska kunna ha så roligt som möjligt utomhus.

Ni hittar en mängd roliga leksaker från dessa leverantörer