Leksaker

Här på Bo Ohlsson har vi gigantiskt många leksaker där många åldrar får sin leklysten. Allt ifrån babyskallran, lära gå bilen, dockor, bilar, spel & pussel till väldigt stora Legoaskar. När våren kryper på har vi badpooler, studsmattor och annan rolig strand/trädgårdslek att erbjuda.

Action

Välkommen till vår leksaksvärld, där spännande lekar och kreativa äventyr tar fart. Hos oss hittar du allt du behöver för att ge ditt barn en fantastisk lekupplevelse. Utforska vårt imponerande sortiment av Nerf-vapen, perfekta för spännande prickskyttelekar, samt fantasivärldar där ditt barn kan bli allt från en tapper riddare till en vildväst-cowboy eller en mäktig superhjälte.

I vårt sortiment endast säkra Nerf-pistoler, vilket ger dig trygghet medan ditt barn har det roligt. För de som drömmer om episka äventyr, har vi också ett omfattande utbud av svärd och maskeraddräkter. Dessa produkter låter ditt barn utforska nya världar och skapa oförglömliga minnen under leken.

Vår passion är att inspirera fantasin och kreativiteten hos varje barn. Välkommen till vår värld av äventyr och fantasi – där varje dag blir till ett nytt äventyr.

Baby

Vårt sortiment för de allra minsta i familjen erbjuder ett brett utbud av baby leksaker. Här finns leksaker som är både underhållande och utvecklande för ditt barn. Från färgglada babygym som stimulerar deras sinnen till den blivande favoritnallen som kommer att vara deras trygga följeslagare under många år.

Våra baby leksaker är noggrant utvalda för att säkerställa hög kvalitet och säkerhet. Vi är stolta att kunna erbjuda ditt barn de bästa möjliga produkterna.

Utforska vårt sortiment och hitta de perfekta leksakerna för ditt lilla mirakel. Våra produkter är utformade för att främja barnets utveckling och ge dem en fantastisk början på livet fylld med lek och lärande.

Bilar

I vårt imponerande utbud ingår bilar i alla former och storlekar. Från små leksaksbilar och imiterande traktorer till avancerade bilbanor och högteknologiska radiostyrda bilar. Vi har något för varje bilentusiast, oavsett om du är ute efter lekglädje eller spännande tävlingar.

Vi förstår vikten av kvalitet och mångsidighet när det gäller bilrelaterade leksaker och tillbehör. Därför har vi noggrant valt ut de bästa produkterna på marknaden, vilket garanterar en hög standard på allt vi erbjuder.

Utforska vårt sortiment och låt din passion för bilar blomstra. Oavsett om du är en blivande racingförare eller en samlare, kan du räkna med att hitta det du söker hos oss. Välkommen till vår värld av bilar, lek och äventyr!”

Dockor

”När barnen vill leka mamma, pappa och barn finns det få leksaker som kan mäta sig med den klassiska dockan. Vår butik har ett omfattande sortiment av dockor och tillbehör, perfekta för att inspirera fantasifulla lekar och skapa minnesvärda stunder.

Vi erbjuder en mångfald av dockor i olika storlekar och stilar, från mjuka gosedockor till realistiska babypappor och mamma-dockor. Vårt sortiment inkluderar också ett brett utbud av tillbehör som kläder, möbler och dockvagnar, så att barnen kan anpassa sina lekar och skapa sina egna små världar.

Upptäck vårt omfattande utbud och hjälp ditt barn att utveckla sin fantasi och kreativitet genom lek. Oavsett om det är att ta hand om en dockbaby, skapa familjescenarier eller bara ha roligt med en ny kompis, så har vi det du behöver. Välkommen till vår värld av dockor och fantasirik lek!”

Lego

Lego har varit en älskad leksak i generationer, och det finns knappast någon som inte har upplevt glädjen av att bygga med dessa färgglada klossar. Hos oss hittar du ett omfattande urval av Lego-set som passar alla åldrar och intressen, vilket gör det möjligt för barn att utforska sin kreativitet och fantasi.

Vårt sortiment innefattar Lego Duplo för de allra minsta, vilket är perfekt för att introducera de yngsta till konsten att bygga. För äldre barn erbjuder vi populära temaserier som Lego Friends och Lego City, där de kan skapa fantastiska världar och berättelser

Läs mer om vår Lego avdelning här

Spel&Pussel

Hur många minns inte tillbaka till de mysiga stunderna när familjen samlades kring ett sällskapsspel. Få saker plockar fram vinnarskallarna så som olika sällskapsspel. Vi har en mängd olika spel, det spelar ingen roll om det ska vara som ett tidsfördriv för dem små eller om man ska avgöra vem som är bäst på monopol så har vi det. Här hittar ni spel från stora tillverkare såsom ALGA, Tactic, Hasbro och många fler.

Utelek

Pulka och snowracer på vintern, pool och kubb på sommaren. Vi har allt för att barnen ska kunna ha så roligt som möjligt utomhus.

Ni hittar en mängd roliga leksaker från dessa leverantörer