Verktyg Färg Skruv

Här på Bo Ohlsson finns det allehanda varor för bilvård, elektrikern och hemmafixaren. Färg har vi i olika kulörer och finns i vattenbaserade/oljebaserade till både inomhus (tak, vägg, golv, badrum, snickerier) och utomhus. (fasad, fönsterbågar, staket, trall) Vi har lim och fog till det mesta.

Biltillbehör

Gillar du att fixa med bilar eller bara vill ta hand om din egen pärla. Hos oss hittar du ett stort utbud inom tvätt, polering, vax, torkarblad och mycket mer.

Elinstallation

Spelar ingen roll om du är en elektriker som behöver installationskabel eller du bara behöver en förlängningskabel så har vi produkterna. Här finner kablar, uttag, förgreningsdosor, lampsladdar och mycket mer.

Elverktyg

Står du inför ett stort projekt? Vi har maskiner till att borra, såga, slipa, hyvla och så mycket mer. Här hittar du till både snickaren och hemmafixaren. Självklart har vi både med batteri och med sladd.

Färg&Fog

Spelar ingen roll om det är liten list eller ett stort hus du ska måla. Vi har både små spannar och stora hinkar med färg. Du hittar även olika penslar för ditt ändamål samt maskeringstejp och täckpapp för att slippa få färg på fel ställe.

Handverktyg

Behöver du en ny hammare eller kanske en skruvmejsel? Vi har en mängd olika verktyg så du kan fylla din verktygslåda ordentligt. Här hittar du hammare, skruvmejslar, huggmejslar, såg, tänger, tumstockar, hänglås, termometrar, postlådor, plasthinkar, stegar, brandsläckare, plastgolv och skruv och spik m.m. till olika ändamål.

Skruv&Spik

Här hittar du skruvar, spik, krokar och pluggar i olika storlekar.

VVS

Till toaletten (VVS) har vi t.ex. vattenlås, kopplingar för vattenledningen och toalettfläktar, ja vi har massor av saker.

Här hittar du verktyg m.m. från dessa leverantörer