Trädgård

Här på Bo Ohlsson har vi det mesta inom trädgårdshantering så som vattenslangar, slangkopplingar, högtryckstvättar, krattor, spadar, kompostgaller, spaljéer, grästrimmrar, plattrensare, häcksaxar, gräsklippare, bekämpningsmedel mot busar som ställer till det i din trädgård samt mot ogräs, olika frösorter, gräsfrön, flera olika jordsorter för din trädgård, både stora och små krukor i olika material och trädgårdsfigurer.

Trenden är att vi lägger mer tid och pengar i vår trädgård. För att få till en riktigt fin trädgård vill man gärna ha bra saker att sköta den med. Hos oss hittar du självklart det mesta från några av de största leverantörerna. Vi har även stort sortiment av grillar och trädgårdsmöbler.

Bevattning

Vi har ett stort utbud av slangar, kopplingar, munstycke för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att vattna din gräsmatta eller rabatter. Vi har även timer om du vill vattna speciella tider.

Jord

Behöver du fylla upp rabatterna, toppdressa gräsmattan, lägga bark vid bärbuskarna eller kanske starta upp våren genom att så frö inomhus. Här hittar du rätt jord för dig

Kemteknisk

Behöver dina växter den där extra kraften för att växa ordentligt eller det är kanske så att du har ogräs där hemma som du vill bli av med. Här hittar du både gödning och ogräsmedel i både flytande och fast form.

Krukor&Dekoration

Redskap

Finns något skönare än att gå ute i trädgården och fixa? Då behöver man ju ha rätt redskap också. Vi har ett stort sortiment med krattor, spadar, lövrävsor, skottkärror, sekatörer, grensaxar, sågar, grepar, borstar och mycket mer.

Trädgårdsmaskiner

Vare sig du har en stor eller liten gräsmatta så har vi rätt klippare för dig. Vi har allt från manuell cylinderklippare till elektrisk eller bensinklippare eller om man har en stor gräsmatta så kanske man vill ha en åkgräsklippare eller robotklippare. Här finns även ett stort sortiment men häcksax, högtryckstvätt, motorsågar, trimrar och så mycket mer.

Här hittar du allt för din trädgård från dessa leverantörer