Vårt sortiment

Vi har ca 100,000 artiklar som är fördelade på 10,000kvm och 60% av våra produkter förnyas minst en gång per år så där finns alltid nya fynd.

Bo Ohlsson sortiment

Vi på Bo Ohlsson är utflyktsmålet på Österlen med över 100.000 olika artiklar till lågpris och vi har en tydlig vision och affärsidé. Vi ska bedriva handel med varor som är till nytta och nöje för hela familjen. Vi ska ha ett brett utbud av varor med bra kvalitet till rimligt pris som gör att

våra kunder tycker att vi lever upp till vårt budskap – Här får du mer för pengarna. Vi har allt från kläder, leksaker, heminredning, husgeråd, kem, trädgårdsmöbler, bygg, färg, media, zoo och mycket mer. Varför visar vi inte upp produkterna ur vårt sortiment med priser på hemsidan? Vi har ett sortiment där en del varor är fasta i sortimentet och en del varor som förändras allt eftersom säsongerna skiftar. Vi har ca 100,000 artiklar som är fördelade på 10,000kvm och 60% av våra produkter förnyas minst en gång per år så där finns alltid nya fynd. Varor kommer och går i snabb takt tack vare alla våra kunder. Priserna förändras ibland för varje inköp och vi försöker alltid att hålla det lägsta priset så det ska bli många och bra fynd för våra kunder. Om vi skulle jobba med att visa upp vårt sortiment mer i detalj, eller jobba med webb-shop skulle vi behöva en mycket större organisation för att hålla en sådan operation igång, och dessa pengar sparar vi hellre för att även i fortsättningen kunna erbjuda dig som kund fortsatt låga priser. Det vi däremot gör är att visa upp delar av vårt sortiment i vår Bo Ohlsson tidning. Denna tidning kommer ut 46 gånger per år och finns att läsa på hemsidan. När det gäller frågor som rör vårt sortiment så är Ni alltid välkomna att ringa till oss så hjälper våra medarbetare er med frågorna.