Husdjurs tillbehör

Våra husdjur är som en extra familjemedlem och vill ju att de ska ha det så bra som möjligt. Här på Bo Ohlsson har vi ett bra sortiment till riktigt vettiga priser på tillbehör för ert husdjur oavsett om det är till hund, katt, fisk eller gnagare.

Husdjurtillbehör

På vår fina avdelning med djurtillbehör hittar du alla möjliga produkter för våra husdjur. Du hittar främst produkter till hund, katt, kanin, hamster, marsvin, fåglar och fiskar.

Hundtillbehör

Hunden, människans bästa vän är värd det allra bästa. För att du ska kunna ta hand om din vän på allra bästa sättet erbjuder vi ett bra sortiment. Vi har hundfoder, ben, leksaker m.m., det spelar ingen roll om det är till en valp eller fullvuxen så hittar du produkten hos oss.

Kattillbehör

Katten är ett väldigt gosigt djur. Vem älskar inte lugnet som infinner sig när en katt spinner. Katter har verkligen sina egna personligheter och därför har vi också ett brett sortiment av olika leksaker, mat mm för katter.

Fisktillbehör

Vem gillar inte att sitta och titta på alla de exotiska fiskarna i alla möjliga häftiga färger? Akvariefiskar är ett populärt inslag i våra hem och vi har därför ett sortiment med foder till både akvarier fiskar och dammfiskar.

Gnagare

Kaniner, Hamstrar eller Marsvin är väldigt populära husdjur i hela världen. De är relativt lättskötta husdjur. Dessa är djur är väldigt gosiga och blir snabbt en egen personlighet. Vi har ett bra utbud på mat, spån och hö för dessa underbara djur.

Fågel

Undulater, Nymfkakaduer, Dvärgpapegojor och Kanariefåglar är kanske de vanligaste fågelarterna vi har som husdjur. Vi har valt ut ett sortiment av de populäraste produkterna för dina fåglar

Till riktigt bra priser kan du handla djurproduker från