Allt för hemmet

Här på Bo Ohlsson tar vi seriöst på hemmet. Vi har belysningen från det lilla kontoret till kristallkronan över matbordet, fina inredningsartiklar som passar nästan överallt, förvaring så var sak får sin plats, hemtextil såsom gardiner, sängkläder och frottéhanddukar och massor av mattor i olika storlekar och material.

Belysning för hemmet

Ge hemmet det perfekta ljuset med vårt imponerande sortiment av lampor. Från moderna taklampor och eleganta golvlampor till trendiga bordslampor – vår lampavdelning har allt. Skapa en atmosfär av mysighet med varma nyanser eller lys upp arbetsutrymmet med funktionell LED-belysning. Oavsett om du letar efter det senaste inom design eller tidlösa klassiker, har vi lamporna som kommer att förvandla ditt hem. Utforska vårt sortiment och låt ljuset bli en central del av din inredning.

Inredning

Vi har en mängd olika produkter för hemmet så du ska kunna få till den rätta känslan. För den som älskar att sätta pricken över i:et i homestyling har vi ett brett utbud av produkter som kommer att lyfta din inredning till nya höjder. Vårt sortiment är särskilt utvalt för att tillgodose alla dina behov och hjälpa dig skapa den perfekta atmosfären i hemmet. Oavsett om du söker dekorationer, prydnadskuddar, eller andra accessoarer, så har vi det som krävs för att du ska kunna förverkliga din vision. Utforska våra produkter och låt din kreativitet flöda när du sätter pricken över i:et i varje rum. Skapa ett hem som speglar din personlighet och stil med vårt unika och inspirerande sortiment. Välkommen till en värld av homestyling där varje detalj räknas!

Förvaring

Ge ditt hem en organiserad touch med vårt omfattande sortiment av förvaringslösningar. För de som älskar att organisera är denna avdelning en verklig pärla. Upptäck vårt breda utbud av plastförvaring i olika storlekar och former, perfekt för att hålla ordning i varje hörn av ditt hem. Vill du skräddarsy din förvaring? Ta en titt på vårt sortiment från ELFA och skapa den optimala förvaringslösningen som passar dina specifika behov. Från diskret plastförvaring till stilfulla platsbyggda alternativ – här hittar du allt du behöver för att skapa ett organiserat och välkomnande hem. Utforska vår förvaringsavdelning och låt ordningen råda!

Hemtextil

Upptäck en värld av komfort på vår hemtextilavdelning, där vi erbjuder ett brett utbud av produkter för att skapa den perfekta atmosfären hemma. Oavsett om du letar efter mjuka kuddar, härliga täcken eller gardiner har vi allt du behöver för att förvandla ditt hem till en fristad av avkoppling. Vår kollektion av hemtextilier erbjuder inte bara hög kvalitet utan också stil och mångsidighet. Skapa en harmonisk och inbjudande miljö med våra noggrant utvalda textilprodukter. Utforska vår hemtextilavdelning och omge dig själv med den sköna känslan av kvalitet och stil. Välkommen till en värld av textilkomfort!

Mattor till hemmet

Här ska du säkert kunna hitta en matta som passar både din smak, form och storlek på rummet. Vi har många olika typer att välja på. Upptäck elegans och komfort med vårt breda sortiment av mattor. Våra mattor förhöjer inte bara ditt hem med stil utan erbjuder även en skön känsla under fötterna. Utforska våra trendiga mönster och färger för att skapa en harmonisk atmosfär. Med våra prisvärda mattor får du inte bara en visuell upplevelse utan också hållbarhet och långvarig skönhet.

Hos oss finner du allt till hemmet från dessa leverantörer