Skor & Väskor

Här på Bo Ohlsson har vi skor som passar till hela familjen ja minst en generation bakåt och till olika sammanhang allt ifrån inne tofflor, sandaler, fritidsskor, finskor och stövlar i olika färger och stilar, ja det man behöver på fötterna som hör årstiden till. Väskor har vi också i olika stilar och storlekar så som skolväska, gympapåse, axel/hand väska, ryggsäck, resväskor för långresan eller till weekend trippen.

Barnskor

Välkommen till Bo Ohlssons avdelning med barnskor från Ledande Märken som PAX, Exani, Bagherra och Kavat

Letar du efter det perfekta paret barnskor som kombinerar stil, komfort och hållbarhet? Då har du kommit rätt! Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande sortiment av barnskor från några av de mest pålitliga märkena på marknaden, inklusive PAX, Exani, Bagherra och Kavat.

Varför Välja Barnskor från Våra Utvalda Märken?

1. PAX, ett väletablerat svenskt skomärke sedan 1929, är synonymt med kvalitet och pålitlighet när det gäller barnskor. Deras långa erfarenhet och dedikation till att tillverka slitstarka skor med en anatomiskt utformad passform har gjort dem till ett förstahandsval för många barnfamiljer runt om i världen.

För små fötter som precis börjar utforska världen är PAX det ultimata valet. Deras skor är designade för att vara både hållbara och bekväma, vilket gör dem perfekta för aktiva barn i alla åldrar. Oavsett om det är lekar i regnet eller springturer på lekplatsen, kan föräldrar lita på att PAX-skorna håller för alla äventyr.

2. Exani tror på att vara aktiv och röra på sig utan att det ska kosta en förmögenhet. Vår filosofi är att erbjuda skor med rätt utseende, komfort och funktion till betydligt lägre priser än våra konkurrenter. Vi strävar efter att göra motion och träning tillgängligt för alla genom att erbjuda prisvärda skor utan att kompromissa med kvaliteten.

3. Vår målsättning är att göra produkter som är skonsamma för såväl miljö som människa. Ett sätt vi gör det på är att certifiera produkter med Oeko-tex®. Ett annat exempel är att vi på många av våra ytterplagg använder oss av Bionic Finish Eco® som är en impregnering som naturligt och effektivt härmar naturens egen funktion. Nästa generation är lika viktig för oss som den är för dig!

4. Kavat är känt för sin tidlösa design och expertis inom skotillverkning. Deras barnskor kombinerar traditionellt hantverk med moderna material för att skapa skor som inte bara ser bra ut utan också håller för daglig användning.

Damskor

Uppgradera Din Garderob med Trendiga Skor – Upptäck Vårt Varierade Sortiment Idag!

Behöver du en garderobsuppgradering? Letar du efter det perfekta paret skor för att komplettera din outfit? Då har du kommit rätt! På vår skobutik erbjuder vi ett brett och mångsidigt sortiment av skor som passar alla stilar och behov.

Oavsett om du är på jakt efter eleganta finskor för en speciell tillställning, robusta kängor för vardagsbruk, bekväma sandaler för sommarsäsongen eller något annat, har vi allt du behöver för att ta din garderob till nästa nivå.

Ett Bredare Urval av Stilar och Märken

Vi förstår att alla har olika smaker och preferenser när det kommer till skor, och det är därför vi har kuraterat vårt sortiment för att inkludera allt från klassiska och tidlösa modeller till de senaste trenderna från populära varumärken. Oavsett om du föredrar enkelhet och klassisk elegans eller söker efter något mer vågat och modernt, har vi skor som passar din stil och personlighet.

Herrskor

Upptäck vårt omfattande sortiment av herrskor till fantastiska priser! Oavsett om du behöver finskor för eleganta tillfällen, bekväma vardagsskor för daglig användning, tåliga kängor för äventyr i naturen, luftiga sandaler för sommarsäsongen, stövlar för tuffare väderförhållanden eller sköna inneskor för hemmamyset, så har vi det du behöver. Hos oss hittar du ett brett urval av stilar, färger och storlekar för att passa alla smaker och behov.

Väskor

Är det dags att förnya din handväska eller är det barnets tur att få en ny ryggsäck inför skolan? Upptäck vår avdelning med alla möjliga väskor! Oavsett om du letar efter en elegant handväska för dig själv eller en praktisk och hållbar ryggsäck för ditt barn, har vi ett brett utbud av alternativ för att passa dina behov. Utforska vårt sortiment idag och hitta den perfekta väskan för dig eller ditt barn!

Resväskor

Oavsett om du planerar en drömsemester i Karibien eller en helgresa till släkten har vi den perfekta resväskan för dig! Vår kollektion innefattar resväskor i alla storlekar, från stora för långa resor till små för kortare äventyr, och i ett brett utbud av färger för att passa din stil. Utforska vårt sortiment idag och ta det första steget mot en bekväm och stilfull resa!

Här hittar du väskor och skor från dessa leverantörer