Skor & Väskor

Här på Bo Ohlsson har vi skor som passar till hela familjen ja minst en generation bakåt och till olika sammanhang allt ifrån inne tofflor, sandaler, fritidsskor, finskor och stövlar i olika färger och stilar, ja det man behöver på fötterna som hör årstiden till. Väskor har vi också i olika stilar och storlekar så som skolväska, gympapåse, axel/hand väska, ryggsäck, resväskor för långresan eller till weekend trippen.

Barnskor

Här hittar du skor till dina barn. Det spelar ingen roll om du ska ha till fint eller behöver en ”dagis” sko. Vi har sandaler, stövlar, kängor, gympaskor och mycket mer.

Damskor

Behöver du uppgradera din garderob med ett par nya snygga skor. Vi har alla möjliga skor t.ex., finskor, kängor, sandaler och mycket mer.

Herrskor

Finskor, vardagsskor, kängor, sandaler, stövlar eller inneskor. Hos oss hittar du ett brett sortiment till bra priser

Väskor

Är det dags att byta handväska eller kanske barnet behöver en ny ryggsäck till skolan. På denna avdelning hittar du alla möjliga väskor.

Resväskor

Spelar ingen roll om du planerat en härlig sommarsemester i Karibien eller du ska till släkten över en helg så finns här rätt resväska för dig. Vi har stora, små och i en massa olika färger.

Här hittar du väskor och skor från dessa leverantörer