Besök oss

Här hittar du info inför ditt besök

Inför ditt besök hos oss

10.000 m² med över 100.000 olika artiklar

Bo Ohlsson är varuhuset med många varuhus i ett, allt på ett ställe under samma tak. Vi har allt från leksaker, heminredning, husgeråd, kem, kläder, trädgårdsmöbler, bygg, färg, media, djurtillbehör, godis, svenska spel, atg och mycket mer, för att du som kund ska hitta något till hela familjen. Vårt stora utbud och låga priser gör att ett besök hos oss är ett måste. Ett måste är att besöka oss under jultiden då vi bygger upp 800kvm stor jul hall med både försäljning och tomtelandskap. Här kommer du garanterat få julkänslan. För att ni ska få den riktiga sommarkänslan bygger vi om säsongshallen och fyller den istället med trädgårdsmöbler och grillar.

Vi har ca 100,000 artiklar som är fördelade på 10,000kvm stor försäljningsyta. För att du som kund hela tiden ska kunna hitta nya fynd hos oss så försöker vi förnya minst 60% av vårt sortiment minst en gång per år.

Vid flera tillfälle om året har vi olika jippo- , tema, och demodagar, för att du som kund ska bli inspirerad och få tips av experter på sina produkter. Info om dessa event kommer du kunna se på hemsidan, nyhetsbreven eller på sociala medier. Följ oss på sociala medier och anmäl dig till vårt nyhetsbrev så att du inte missar något.

I varuhuset finns där också ett café och utanför står en matvagn till förfogande för den som är hungrig. https://bo-ohlsson.se/mat-och-dryck/ . Ni kan även följa deras facebook sida för löpande erbjudanden.

Utanför butiken har vi en grönsakshandlare men mängder av färsk frukt och grönsaker. Tomelilla Frukt&Grönt

Karta över varuhuset

Vi har gratis parkering precis utanför butiken och det är väldigt kort avstånd från tåg- och busstationen om du hellre vill åka kollektivt. Mer info hittar du under hitta till oss.