Besök oss

Här hittar du info inför ditt besök

Inför ditt besök hos oss

10.000 m² med över 100.000 olika artiklar

Välkommen till Bo Ohlsson – varuhuset som har allt du behöver under ett och samma tak! Upptäck vårt omfattande utbud av leksaker, heminredning, husgeråd, kem, kläder, trädgårdsmöbler, byggmaterial, färg, media, djurtillbehör, godis, svenska spel, ATG och mycket mer. Vi strävar efter att vara din destination för hela familjen, och våra konkurrenskraftiga priser gör ditt besök hos oss till ett måste.

Under jultiden förvandlas vår butik till en magisk plats med en 800 kvm stor julhall, fylld med både försäljning och ett tomtelandskap. Upplev den genuina julkänslan hos oss! För den perfekta sommarkänslan omvandlar vi säsongshallen till en trädgårdsparadis med möbler och grillar.

Vi erbjuder över 100 000 artiklar på en imponerande försäljningsyta på 10 000 kvm. För att hålla dig uppdaterad med nya fynd förnyar vi minst 60% av vårt sortiment varje år.

Missa inte våra spännande jippo-, tema- och demodagar, där du kan bli inspirerad och få expertråd. Information om dessa evenemang finns på vår hemsida, i nyhetsbreven och på våra sociala medieplattformar. Följ oss där och anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att inte missa något.

Ta en paus i vårt café inuti varuhuset eller njut av en måltid från vår matvagn utanför, perfekt för de hungriga. Besök https://bo-ohlsson.se/mat-och-dryck/ eller följ erbjudanden på Facebook.

Utanför butiken hittar du även en grönsakshandlare med ett överflöd av färsk frukt och grönsaker. Tomelilla Frukt&Grönt

Välkommen till Bo Ohlsson – din komplett shoppingdestination!

.

Karta över varuhuset

Vi har gratis parkering precis utanför butiken och det är väldigt kort avstånd från tåg- och busstationen om du hellre vill åka kollektivt. Mer info hittar du under hitta till oss.