Party

Här på Bo Ohlsson har vi det mesta för kalaset så som gratulationskort, heliumballonger, vanliga ballonger, ljus till både tårtan och staken, inbjudningskort, servetter för både kladd och dekoration. Vi erbjuder även varor till högtiderna så som alla hjärtans dag, påsken, studenten, midsommar, kräftskivan, oktoberfesten, halloween och nyår när dessa faller in.

Ballonger

Vad vore en fest eller kalas utan ballonger? Vi har valt att ha ett brett utbud på just detta. Vi har vanliga enfärgade ballonger, ballonger med tryck och även en mängd olika folieballonger. Vi erbjuder även fyllning med Helium.

Kalas

Inget kalas är ett riktigt kalas utan de roliga pynten. Vi har ett brett utbud på detta tex. tårtljus, sifferljus, banderoller, dekorationer, hattar och mycket mer. Allt för att festen ska bli så lyckad som möjligt

Ljus & Servetter

Vardag, fest eller bara mys. Ljus och servetter använder vi dagligen. Vi har ett brett sortiment som kommer täcka dina behov.

Säsonger

På Bo Ohlsson jobbar vi med de flesta säsong/högtider. Förutom att vi bygger upp hela säsongshallen med jul och trädgårdsmöbler så jobbar vi även med de mindre. Ni får ju inte missa när vi bygger vårt Halloween sortiment eller påsken. Du hittar även ett sortiment till oktoberfesten, Alla hjärtans dagen samt mor/fars-dagen.

För att göra festen så trevlig som möjligt erbjuder vi produkter från dessa leverantörer