Katt tillbehör

Katten är ett väldigt gosigt djur. Vem älskar inte lugnet som infinner sig när en katt spinner. Katter har verkligen sina egna personligheter och därför har vi också ett brett sortiment av olika leksaker, mat mm för katter.

På vår avdelning med katt tillbehör hittar du det mesta för din katt. Är du ägare av katt har du säkert insett precis vad just din katt gillar. Katter har väldigt tydlig personligheter och denna kan skilja sig väldigt från olika individer. Vi har därför ett stort sortiment på leksaker, mat, klösträd mm.

Foder – Vi har många olika sorters foder, det finns både i stora säckar och små påsar både till kattungar och fullvuxna katter. Vi har en mängd olika smaker från olika leverantörer. Självklart finns det olika smaker och storlekar på burkmaten också. Du hittar även matskålar här.

Godis- Kattgodis finns i många olika former och smaker. Vi har godisbitar, kattpinnar och mycket mer.

Lek – Då katter ofta leker så finns där även ett stort utbud av leksaker, här hittar leksaksmöss, fåglar, bollar mm.

Vård & Omsorg – För att din katt ska må så bra som möjligt krävs det att du tar hand om den. Här finns allt från Schampo till borstar till saxar.

Toa lådor & tillbehör – Inne katter behöver till gång till toa. Vi erbjuder olika typer av kattlådor, kattsand från olika fabrikat, och en mängd olika rengöringsspadar.

Övrigt – Såklart finns där många andra produkter för din katt, såsom kattgräss, klösträd, transportburar.

Självklart har vi inte bara katttillbehör utan även till andra sällskapsdjur.

Här hittar du katt tillbehör från