Grillar på Bo Ohlsson

Här hittar du ett stort sortiment på grillar. Vi har allt från kolgrill till pizzaugn.

Grillar hos oss

Här hittar du grillar i massor. Vårt sortiment av grillar består av allt från picnic grillar, stekhällar, kolgrillar till stora gasolgrillar. Vi har även ett brett sortiment av grilltillbehör.

Självklart kan man grilla hela året men det är ändå på vår och sommaren grillandet är som allra störst. Grillningen idag behöver inte bara vara en kolgrill där man grillar en köttbit på utan nuförtiden har hela köket flyttat ut i trädgården. Man kanske startar grillen för köttet men har en stekhäll till potatisen.

Vi har ett brett sortiment för att du ska hitta vad just du söker.

För att komplettera din nya grill har vi ett stort sortiment på utemöbler, se mer här.

Grillar – kol

Denna klassiska grill finns i nästan varje hus. Kolgrillar finns i många olika modeller där denna kanske vanligaste är klotgrillen. På denna grill kan du i princip göra allt. Det är inga problem att grilla på köttbiten snabbt över hög värme eller låta den ligga länge i lägre temperatur. Här finns även en mängd olika tillbehör till klotgrillar.

Grillar – gasol

Tycker man att grillning ska vara smidigt så är det en gasolgrill man ska ha. Enkelt att få igång och kommer snabbt upp i önskad temperatur. Gasolgrillar finns i många olika storlekar och om man vill ha kokplatta till eller inte.

Stekhäll

Stek hällar är något som kommit väldigt mycket de senaste åren. Dessa är ett bra komplement till din grill. Här får du en stor stekyta där du enkelt kan göra en Wok, steka potatis eller kanske något så enkelt som pannkakor.

Grillar – Picnic

När vi mer och mer träffas ute i naturen kan en bra picnic grill vara bra att ha. Portabla grillar finns med både kol och gas och i olika storlekar.

Pizzaugn

Varför gå och betala för en pizza när man kan göra den på egen hand under 1 minut. Den lättare och portabla pizzaugnen är det senaste inom grillning just för smidigheten och att den enkelt kommer upp i hög temperatur vilket är perfekt för pizzor. Dessa ugnar finns med både gas och pellets.

Tillbehör

Tillbehör till grillar finns där hur mycket som helst. Här kan du hitta allt som du kan tänkas behöva och lite till inför sommarens grillning.

Här hittar du grillar mm från dessa kända leverantörer