Jul på Bo Ohlsson

Här på Bo Ohlsson har vi en jul hall vi är stolta över, den är på 720 kvm fullproppat med allehanda julartiklar som hör julen till t.ex. ljusstakar, slingor, granar och ett stort sortiment av juldekoration. Extra stolta är vi över våra mekaniska tomtar och renar som sjunger och dansar för våra kunder.

Julen på Bo Ohlsson

Vill du uppleva en riktig julkänsla är det till oss du ska åka. Förutom en trevlig personal hittar du även juldekorationer, slingor, ljusstakar och en väldigt fin utställning. I vår 720 kvm stora julhall får du en otrolig julkänsla. Här möts du av en riktig julig känsla som får dig att längta till julafton.

Tomtar och Dekorationer

Tomtar i alla möjliga storlekar och färger, renar, julkulor och så mycket mer. Vi har det mesta för att skapa den där perfekt julkänslan. Här hittar du både traditionella tomtar och lite roliga och moderna prydnader.

Granar och tillbehör

Som man brukar sjunga ”Granen står så grön och grann i stugan” så gör våra fina plastgranar även detta år efter år. Vi har ett stort sortiment på granar i olika storlekar. Här hittar du även mängder av girlanger och kulor, både om du gillar traditionella röda eller lite färgade.

Ljusstakar

Förutom julklappar måste det vara alla ljus som vi tänder upp i våra hem som förknippas mest med julen. Sortimentet på ljusstakar är enormt. Du hittar allt från den enkla ljusstaken till hängande stjärnor till ljusstjärnor att ha på bordet.

Slingor

Finns där något mysigare än att sätta upp en massa ljusslingor under årets mörkaste period. Vi har ett stort sortiment på slingor i många olika längder och färger. Här hittar du såklart enkel slinga att vira runt ett staket till större ljusnät att täcka en buske med.

Hemtextil

Att göra hemmet fint och juligt är ju en stor del av vårt firande. Det ska vara julgardiner och röda juldukar. Är du personen som verklig vill gå all-in på julen så finns här även bädd-set och filtar med julmotiv.

Vår fina julavdelning består av produkter från bl.a. dessa leverantörer