Jul på Bo Ohlsson

Här på Bo Ohlsson har vi en jul hall vi är stolta över, den är på 720 kvm fullproppat med allehanda julartiklar som hör julen till t.ex. ljusstakar, slingor, granar och ett stort sortiment av juldekoration. Extra stolta är vi över våra mekaniska tomtar och renar som sjunger och dansar för våra kunder.

Julen på Bo Ohlsson

Vill du uppleva en genuin julkänsla? Då är det hit du ska komma! Hos oss finner du inte bara en vänlig och kunnig personal, utan även ett imponerande utbud av juldekorationer, slingor, ljusstakar och en otroligt vacker utställning. Vår rymliga julhall, som sträcker sig över 720 kvm, ger dig en oförglömlig julkänsla. Här omfamnas du av en äkta julatmosfär som kommer att få dig att längta ännu mer till den speciella julaftonen

Tomtar och Dekorationer

Utforska ett omfattande utbud av tomtar i en mångfald av storlekar och färger, tillsammans med renar, julkulor och mycket annat. Vi erbjuder allt du behöver för att skapa den ultimata julkänslan. Vårt sortiment inkluderar både klassiska traditionella tomtar och lekfulla, moderna prydnader för en personlig touch

Granar och tillbehör

Som det så träffande sjungs: ’Granen står så grön och grann i stugan.’ Våra vackra plastgranar lever upp till denna beskrivning år efter år. Vår kollektion består av ett brett urval granar i olika storlekar, perfekta för att hitta den rätta för din heminredning. Men det är inte allt – vi erbjuder också en mängd girlanger och julkulor i en imponerande variation, oavsett om du föredrar de traditionella röda eller föredrar en mer färgsprakande stil. Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa den perfekta julstämningen i ditt hem.

Ljusstakar

Förutom att ge och ta emot julklappar är det ofta ljusen som är mest förknippade med julen. Inget annat skapar den varma och stämningsfulla atmosfär som julbelysningen gör. Vår ljusstake-kollektion är omfattande och sträcker sig från de mest enkla och traditionella ljusstakarna till hängande stjärnor som skapar en förtrollande effekt i ditt hem. Vi har även vackra ljusstjärnor som är perfekta som bordsdekorationer och som sprider ljus och glädje under hela julhelgen. Upptäck vårt imponerande sortiment för att göra ditt hem ännu mer magiskt under julen.

Slingor

Det finns få saker som är mer mysiga än att kasta upp en överflöd av ljusslingor under den mörkaste perioden på året. Vår breda kollektion av ljusslingor ger dig möjligheten att skapa en magisk atmosfär på ett enkelt sätt. Oavsett om du föredrar långa slingor som slingrar sig runt träd eller staket, eller om du är ute efter större ljusnät som omsluter buskar och träd, har vi precis vad du letar efter. Vårt sortiment sträcker sig från olika längder och färger, så du kan anpassa din ljusdekoration precis efter dina behov och preferenser. Gör årets mörkaste period extra ljus och stämningsfull med våra kvalitetsljusslingor. Här finns ett stort utbud av Star Tradings slingor.

Hemtextil

Att göra hemmet fint och juligt är ju en stor del av vårt firande. Det ska vara julgardiner och röda juldukar. Är du personen som verklig vill gå all-in på julen så finns här även bädd-set och filtar med julmotiv.

Övrig dekoration

Juldekorationer kan förvandla varje hörn av ditt hem till en magisk plats. Varför inte överväga att skapa ett helt mini-tomtelandskap med tågbanor, järnvägar och små julhus? Det ger en lekfull och stämningsfull dimension till ditt julhem. Om du vill verkligen göra ett intryck kan du till och med välja en imponerande utomhustomte som stiger flera meter upp i höjden. Hos oss finns det inga gränser för hur kreativ du kan vara med dina juldekorationer. Låt din fantasi flöda och skapa ett julparadis som är unikt och minnesvärt för alla som besöker dig under den här speciella tiden på året

Vår fina julavdelning består av produkter från bl.a. dessa leverantörer