Upplev Österlen

På vackra Österlen finns där väldigt mycket att göra och se. Här kommer några tips.

Tosselilla Sommarland

Tosselilla är ett härligt sommarland beläget i skön natur mitt på Österlen. Vi har ett jättestort vattenland med flera vattenrutschkanor, tivoliland med berg-och-dalbanor och karuseller för hela familjen och motorland med go-cart, minibilar och bumperbåtar. Här finns tamdjur, gigantiska klätterborgar, grillplatser och massor av andra aktiviteter för såväl stora som små.

Ingelsta Kalkon

Upptäck vår svenska kalkon av högsta kvalitet. I mer än trettio år har passionen för god mat genomsyrat allt vi gör. Från det lilla företaget som startade på Österlen 1984, har vi vuxit oss större. Men än idag finns de hantverksmässiga metoderna bevarade, än idag blandas den personliga känslan med kreativ nyskaparanda.

Besök oss gärna och njut av färska råvaror och noga utvalda delikatesser. Här hittar du allt från nyrökt kalkonbröst och kryddiga korvar, till färdiglagade rätter framtagna av våra egna kockar. Kalkon är ett fint magert kött med hög proteinhalt och en bra källa till D-vitamin.

Lätt att laga. Och lätt att älska

Tomelilla Golf Klubb

Tomelilla Hotell och Golf anläggning. Syd kustens pärla.
Passa på att bo på vårt nybyggda hotell, äta en härlig trerätters middag i restaurangen och spela golf på vår fantastiska bana mitt på Österlen.