Gratis parkering
10.000 kvm shopping
100.000 olika artiklar till lågpris

Säsongshallen öppen

Välkommen till vår Säsongshall

Äntligen är det dags att välkomna våren och öppna upp våra dörrar till en ny säsong fylld med trädgårdsliv och grillning! Vi på BO Ohlsson är glada att meddela att vår Säsongshall är redo att ta emot dig och din familj för en inspirerande upplevelse utomhus.

Med över 700 kvadratmeter fyllda till bredden med de senaste trädgårdsmöblerna och grillarna, är vi stolta över att erbjuda något för varje hushåll och plånbok. Oavsett om du letar efter en elegant loungegrupp för långa sommarkvällar eller en pålitlig grill för helgutflykter, så finns det något för alla smaker och behov hos oss.

Hos oss hittar du ett brett utbud av högkvalitativa trädgårdsmöbler som inte bara är vackra att se på, utan också designade för att hålla över säsongerna. Från moderna loungeset till klassiska trädgårdsbord och stolar, vi har allt för att skapa din drömträdgård.

Och låt oss inte glömma grillningens konst – en essentiell del av den svenska sommaren! Vår Säsongshall är fullpackad med ett urval av grillar av högsta kvalitet, från kol- och gasgrillar till elektriska och bärbara alternativ. Oavsett om du är en erfaren grillmästare eller nybörjare, kan vi hjälpa dig att hitta rätt grill för att laga upp de mest utsökta måltiderna utomhus.