Gratis parkering
10.000 kvm shopping
100.000 olika artiklar till lågpris

Nya riktlinjer kring Covid-19

Vi har full förståelse för er oro av virusets sätt att vända upp och ner på allas vår tillvaro.       

Här på Bo Ohlsson prioriterar vi alltid hälsa, trygghet och säkerhet för våra kunder och medarbetare, som om vi vore en enda stor familj. Alla skall känna sig trygga i vardagen när vi vistas här hos oss.

Med anledning av coronaviruset så har vi vidtagit åtgärder för att förebygga och motverka smittspridning i varuhuset. Vi gör det genom att följa folkhälsomyndighetens riktlinjer vad gäller handhygien, kontaktytor och städning. Vi tillämpar även att våra medarbetare stannar hemma vid symptom som kan innebära smittspridning. Våra stora utrymmen i varuhuset gör det lättare att kunna hålla avstånd till varandra. Vi kommer öppna fler kassor snabbare för att minska köbildning. Det går även bra att handla med swish hos oss och vi återinför extra öppet för riskgruppen mellan kl.9:00 – 10:00 på torsdagar och fredagar med start från V.45 och tillsvidare.

Generellt har vi mindre besökare timmen efter öppning och timmarna innan stängning både vardagar och helger. För att ditt besök skall bli en trevlig upplevelse, samt minimera risk för smittspridning, kan det vara lämpligt att besöka oss vid dessa tider.                                  

Från lördagen den 21/11 till den 23/12 har vi öppet 1 timma längre varje dag för att minimera trängseln.

Vi följer nyhetssändningar och uppdateringar från regering och folkhälsomyndighet.               

Våra öppettider är som vanligt tills vi får nya riktlinjer och rekommendationer.

Hjärtligt välkomna till oss!

VD Michael Persson med personal