Gratis parkering
10.000 kvm shopping
100.000 olika artiklar till lågpris

Kostym inför alla festligheter

Uppgradera din stil med våra prisvärda kostymerpaket från kända leverantörer som Jack & Jones och Erla of Sweden för vårens firanden!

Är du redo att sticka ut på årets student eller konfirmation? Då har vi precis det du behöver för att imponera på festen utan att spräcka budgeten. Våra kostymerpaket erbjuder en perfekt balans mellan stil, kvalitet och pris från kända varumärken som Jack & Jones och Erla of Sweden.

För att komplettera din outfit erbjuder vi även ett brett utbud av slipsar, skor och skjortor som passar perfekt till våra kostymer. Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa en komplett och sofistikerad look till ett överkomligt pris.

Passa på att ta del av vår kampanj! Just nu kör vi en kampanj på ett kostympaket från Jack & Jones som innehåller kavaj, byxa och skjorta för endast 1299 kr (ord. 2000 kr). Det är ett erbjudande du inte vill missa!

Hitta ditt perfekta kostympaket idag!

Oavsett om du ska fira studenten, konfirmationen eller någon annan vår/sommarhögtid, så har vi kostympaketet som får dig att sticka ut. Utforska vårt sortiment idag och upptäck hur du kan uppdatera din stil utan att spräcka budgeten.

Vad väntar du på? Gör dig redo att imponera på festen med våra prisvärda kostymerpaket från kända varumärken och komplettera din look med slipsar, skor och skjortor!