Gratis parkering
10.000 kvm shopping
100.000 olika artiklar till lågpris

Julhallen har öppnat

Det är äntligen dags att tända julstjärnorna och sätta upp julgranen, för Bo Ohlsson är redo att välkomna er till sin magiska julhall på hela 720 kvadratmeter! Med stolthet öppnar vi dörrarna till vår omtalade julavdelning, där julglädjen spirar och julstämningen är på topp.

Vår julavdelning är fullproppad med allt du behöver för att skapa den perfekta julen. Här hittar du ett brett utbud av julartiklar som hör julen till, inklusive vackra ljusstakar, stämningsfulla ljusslingor, granar i olika storlekar och ett omfattande sortiment av juldekorationer som kommer att ge ditt hem den rätta julkänslan.

Men det är inte allt – vi är extra stolta över våra mekaniska tomtar och renar, som inte bara sprider julglädje utan också sjunger och dansar för våra kära kunder. Det är en upplevelse som du inte vill missa!

Så varmt välkomna till Bo Ohlsson och vår fantastiska julavdelning. Oavsett om du letar efter den perfekta julklappen, vill dekorera ditt hem i julens tecken eller bara njuta av den härliga julstämningen, så finns vi här för dig. Kom och upplev julens magi hos Bo Ohlsson!

Läs mer på Julavdelningen