Gratis parkering
10.000 kvm shopping
100.000 olika artiklar till lågpris

Galna Dagar 2024

Återupplev Succén från 2023 med vår jippo dagar med galna Priser!

Boka in den torsdagen den 9:e – söndagen 12:e maj, gör dig då redo för en sensationell upplevelse! Efter den stora framgången förra året bjuder vi återigen in dig till vår butik för en dag fylld med oslagbara erbjudanden, galna priser och spännande produkter från våra samarbetspartners. Det är en dag du verkligen inte vill missa!

Utforska de Bästa Erbjudandena

Från mode till teknik, heminredning till skönhet – våra hyllor är fyllda med fantastiska produkter till priser som får ditt hjärta att hoppa över ett slag. Ta chansen att shoppa dina favoritmärken till otroliga rabatter och spara stort på alla dina favoritprodukter.

Möt Våra Partner

Men det är inte allt! Vi har också bjudit in flera spännande företag och leverantörer som kommer att vara på plats för att visa upp sina senaste produkter och erbjudanden. Från nya tekniska prylar till innovativa hushållsartiklar – det finns något för alla intressen och behov. Passa på att lära känna dem och upptäck vad de har att erbjuda!

Njut av En Dags Fylld med Roligheter

Förutom fantastiska shoppingmöjligheter kommer vår Galna Priser Dag att vara fylld med roliga aktiviteter och överraskningar för hela familjen. Fredagen den 10 maj och lördagen den 11 maj mellan 11:00 – 15:00 finns det till och med en hoppborg utanför butiken för barnen att leka på, samt ansiktsmålning inne i butiken. Det blir tävlingar, smakprovningar och mycket mer – en dag som är lika underhållande som den är lönsam!

Håll Koll på Våra Kanaler

För att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna om vår Galna Priser Dag och alla de fantastiska erbjudandena, följ oss på sociala medier och håll koll på vår webbplats. Missa inte dessa dagar men fantastiska erbjudanden!

Dela Glädjen med Vänner och Familj

Sprid ordet och bjud in dina vänner och familjemedlemmar till en dag fylld med shoppingglädje och fantastiska fynd.